TheWaveWriterAlpha_1609948344606-HR-640x360

A WaveWriter Alpha gerincvelő-stimulátor rendszer elnyerte a legjobb általános orvosi eszköznek járó díjat

A WaveWriter Alpha gerincvelő-stimulátor rendszer elnyerte a legjobb általános orvosi eszköznek járó díjat

A WaveWriter Alpha Spinal Cord Stimulator (SCS) rendszer (Boston Scientific) elnyerte a Legjobb Általános Orvosi Készülék Megoldás díjat az ötödik éves MedTech Breakthrough Awards díjátadón.

Az év elején piacra dobott WaveWriter Alpha SCS System négy feltételes MRI, Bluetooth-kompatibilis újratölthető és nem újratölthető beültethető impulzusgenerátor egységes portfóliója. A rendszerben megtalálható a szabadalmaztatott Fast-Acting Sub-perception Therapy (FAST), amelyet a Boston Scientific szerint úgy alakítottak ki, hogy a betegek percek alatt mély, paresztéziamentes fájdalomcsillapítást tapasztaljanak.

A MedTech Breakthrough Awards célja a kiválóság elismerése, valamint az innováció, a kemény munka és a siker elismerése számos egészségügyi és orvosi technológiai kategóriában, beleértve a robotikát, a klinikai adminisztrációt, a távegészségügyet, a betegek bevonását, az elektronikus egészségügyi nyilvántartásokat, az m-egészségügyet, az orvosi eszközöket, az orvosi adatokat és több. Az idei program több mint 3850 jelölést vonzott több mint 17 különböző országból.

A WaveWriter Alpha SCS rendszert a Cognita Solutions támogatja – digitális eszközök sorozata a fájdalomcsillapítás gyakori kihívásainak kezelésére, beleértve a gyógyszermentes fájdalomcsillapítási lehetőségek tudatosítását, a betegek helyi orvosok megtalálásának segítését, valamint az orvosok segítését abban, hogy fenntartsák a betegek funkcionális eredményeit. a hosszú távú.

A rendszer a törzs és/vagy végtagok krónikus, nem kezelhető fájdalmainak kezelésében javasolt, beleértve a sikertelen hátműtét szindrómával összefüggő egy- vagy kétoldali fájdalmat, az I. és II. típusú komplex regionális fájdalomszindrómát, a kezelhetetlen derékfájást és a lábfájdalmat.

 

 

Ez eredeti cikk itt olvasható:

WaveWriter Alpha Spinal Cord Stimulator System wins Best Overall Medical Device Solution award

Megosztás