IMG_2912

Gárdonyi Parkinson Továbbképző Napok (2021.09.03-04.) /SZPONZORÁLT ESEMÉNY/

Tisztelt Érdeklődők!

2020 szeptemberében rendeztük meg a MTPT első saját szervezésű továbbképző tanfolyamát. A 2020. évi rendezvény alapját az adta, hogy az előrehaladott Parkinson-kór kezelési lehetőségei kibővültek. Széles körben elérhetővé vált a mély agyi stimulációs kezelés, a levodopa/carbidopa intesztinális gél és az apomorfin pen. Az előrehaladott Parkinson-kór kezelésére fókuszáló gyakorlat-orienált továbbképzés közel ötven fős közönsége részéről érkező kiváló feedback alapján határoztuk el a folytatást.

Örömmel jelentem, hogy mára sikerült egy olyan szponzori gárdát összehoznunk, akik lehetővé teszik a tanfolyam szervezésének megkezdését, illetve elkötelezetten támogatják a gyakorlatias továbbképzés megrendezését. A hallgatói visszajelzések alapján a Parkinson-kór differenciál-diagnosztikája, a korai és a stabil betegségszakasz gyakorlati megközelítésű gyógyszeres kezelési lehetőségeinek áttekintése mellett probléma-orientált esetbemutatások kapnak fontos hangsúlyt.

A Magyar Tudományos Parkinson Társaság Gárdonyi Parkinson Továbbképző Napjainak célja, hogy az általános neurológusok, illetve a Parkinson-kór betegek kezelésében résztvevők olyan gyakorlati információhoz jussanak, melyeket a mindennapi gyakorlatban hasznosítani tudnak.

A továbbképzés helyszíne és időpontja:
Vital Hotel Nautis Gárdony
szeptember 3-4.

A részletes programot a Társaság honlapján fogjuk közzé tenni.

A továbbképzés részvételi díja 73.000 Ft, mely magában foglalja a pénteki és szombati ebédet, a pénteki vacsorát és szállást. A részvétel díját a Magyar Tudományos Parkinson Társaság pályázat formájában átvállalja.

Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével kérjük jelezni 2021. június 15-ig:
https://forms.gle/PQ5Nzt676v63sXE16

A gyakorlati oktatás és továbbképzés jellegéből fakadóan maximum 30-40 résztvevő jelentkezését tudjuk elfogadni. A beérkezett pályázatokat a Parkinson-kór kezelése iránti elkötelezettség, az országos lefedettség, a MTPT tagság és az életkor szempontja alapján kerül elbírálásra. A jelentkezőket a pályázat eredményéről 2021. június 30-ig emailben értesítjük.

A konferenciával és a továbbképzéssel kapcsolatos észrevételeket a kovacsnorbert@neurology.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,

Kovács Norbert, elnök

 

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email