MAITT Fájdalom Szekciója (MAITT FSZ) és a World Institute of Pain Magyarországi Szekció Gyakorlati kurzusa (szponzorált esemény)

Dátum: 2023. Október 7.

Helyszín: CEU, Budapest, Nádor u. 15, 1051

 

Kedves Kollégák!

Szeretnénk meghívni Önöket a MAITT Fájdalom Szekciója (MAITT FSZ) és a World Institute of Pain Magyarországi Szekciójának (WIP MSZ) az első közös kurzusára, amely 2023. október 7-én kerül megrendezésre, Budapesten. A kurzus egy 4 alkalmas képzés első modulja Krónikus Fájdalom, valamint Regionális Anesztézia témában.

A MAITT FSZ és a WIP MSZ alapvető célkitűzése, hogy a nemzetközi standardoknak megfelelő fájdalomcsillapítás képzést biztosítson egészségügyi szakemberek számára Magyarországon.
A sikeres krónikus fájdalomcsillapítás kulcsa a megfelelő diagnózis felállítása, majd a megfelelő terápia kiválasztása és annak hibátlan alkalmazása. Ennek megfelelően a kurzus-sorozat területenként tárgyalja a kórállapotokat és kezelési lehetőségeiket, gyakorlati képzést is biztosítva a fizikális vizsgálat és az ultrahang vezérelt beavatkozások megtanulására.

A modern akut fájdalomcsillapítás elengedhetetlen részét képezik az ultrahangvezérelt regionális blokádok, amelyeket elméleti képzés során és gyakorlati képzésen sajátíthatnak el a résztvevők.

Várjuk Önöket a MAITT FSZ és WIP MSZ első közös közös kurzusán, 2023 októberében!

Dr Stogicza Ágnes
Dr Lukács Fanni

 

Támogatóink

PSI logo  CS Medical

 

MAITT FÁJDALOMSZEKCIÓ ÉS WIP MAGYARORSZÁGI SZEKCIÓ Krónikus Fájdalom és Regionális Anesztézia Gyakorlati Kurzus Modul 1 – BETELT

 

Megosztás